Viktor & Rolf

79399-74

Årets samarbete mellan lågpriskedjan Hennes & Mauritz och känd designer sägs vara ett äktenskap. Detta kärleksfulla förhållande har H&M ingått med Viktor & Rolf, ett förhållande som får ses som bigamistiskt. Alltså kommer högt blandas med lågt, smalt med brett.

I övermorgon släpps då detta kärleksbarn i affärerna. Tidigare samarbeten med Lagerfeld och Stella McCartney har ju varit lyckosamma, om än dock inte ekonomiskt. Dessa samarbeten är inget i sig som H&M tjänar stora pengar på. Det man tjänar är kort och gott fashion credibility.

Så till kläderna. Det kommer att finnas både en herr- och en damkollektion, med en något omodern övervikt på den senare. Viktor & Rolf har sitt hjärta i haute couture, något som också märks på kläderna för H&M. Det är tema dressat, mestadels kostymorienterat för männen och för kvinnorna verkar det vara flickiga, pimpinetta kjolar som står på schemat. 

Kläderna är faktiskt ganska tråkiga, rätt och slätt. Vad gäller herrkollektionen utstrålar den Viktor & Rolf, men med ett stänk av H&M. Det vill säga, mindre elegant lekfullhet och mer lättsåld mainstream. Damkollektionen får någon annan uttala sig om…



http://www.hm.com

http://www.viktor-rolf.com

Kommentarer
Postat av: Simon

Jag tycker den är helt ok. Både herr men framförallt dam.

Det var ungefär vad jag räknat med faktiskt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback