Hombres, kompis!



Ikväll klockan 21:00 hade den nya svenska dramathrillern Hombres premiär. Det har varit mycket snack i förväg om serien. Såhär i efterhand får jag säga att den fick klart godkänt.  

Kvällens replik levereras av Manne, som ska föreställa Stureplans-brat med månadspeng från pappa på 40.000 kr. När dom övriga tvekar på att göra en kupp på 30 miljoner Euro spritter Manne av naivistisk glädje och utropar: 

Jag är med! Jag tycker det här ska bli jättekul, verkligen… det är svårt att såhär i efterhand återge det hela, men vilken skön glädje han utstrålar. 

Samma Manne bjuder även på lite skön allsång i form av sommarplåga. Maja-hi, maja-ha, maja-ha-ha. Mågot som dock är ett lite väl simpelt trick för att förstärka Mannes bratimage är att han i vartannat klipp vistas i Stureplansk krogmiljö. 

Regisserar gör den söta dvärgen från ZTV's Rallarsving, Musse Hasselvall. Hans kompanjon Andreas syns också i en scen i Hombres.


 
Hursom, ifall du missade Hombres men ändå vill se första avsnittet är det para att surfa in på Kanal fems generös wabcast. 

http://www.kanal5.se  

Kommentarer
Postat av: William

Om Manne är den blonda så är han ju jättetrevlig och har jobbat på Sosta på sveavägen. Och jävla kanal fem har ju fibblat med webcasten så man inte kan kolla med Mac.

2006-09-24 @ 18:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback