Gutes dinge

Gutes dinge

I varje människa med lite självaktning bor en liten facitisk sydeuropeisk gubbe med färgade manschesterbyxor som behöver sin dos med tillfredställelse. Denna gubbes våta dröm och bibel är ManuFactums produktkatalog.  

ManuFactums slogan är "Es gibt sie noch, die guten Dinge", vilket fritt översatt betyder att det fortfarande finns saker som är bra här i livet.  

Det är dessa bra saker som Manufactum saluför. Deras katalog innehåller allt mellan himmel och jord, högt och lågt, från läderfotbollar till tandborstar av finaste svinborst, allt som man kan tänkas behöva för att upprätthålla sitt luxuösa leverne.  

Med den gemensamma nämnaren att allting håller högsta kvalité. Sida efter sida är full med nitisk perfektion och högkvalitativa produkter. Det finns bara en nackdel, smakar det så kostar det...

Och för oss som inte bor på ett gods får det kanske räcka med att dregla över sidorna med dessa vackra saker som gör livet värt att leva.   


Beställ finfina kopparspikar, språjlans gummistövlar, sylvassa rakknivar, ett eget exemplar av katalogen, eller annan materiell perfektion på:

http://www.manufactum.de/

Kommentarer
Postat av: William

Sitter jag här och läser modemagazine, det är ju den där jag ska ha! Teknikmagasinet för livsnjutaren!

2007-03-08 @ 23:09:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback