Stor i Japan!



I bland händer det att Tv 6/ZTV eller vad det nu heter presenterar lite intressant tv-underhållning. I höstens tablå syns bland annat Hål i väggen och Stor i Japan. Hål i väggen är någon form av billig tv-komik med kändisar som ska åka genom hål, misslyckas, och hamnar i vatten. I kvällens premiärprogram var Henrik Schyffert, Felix Herngren, Björn Gustavsson och Linda Rosing och hennes polare med. Efter att ha tittat på den japanska förlagan på youtube hade jag någorlunda höga förhoppningar. Men den här sortens tvprgogram funkar ju inte i Sverige, på svenska.

Stor i Japan däremot. Fint. Med undertiteln: ett experiment av Henrik Schyffert. Handlar om Sebastian Hedin och Jens Sjögren, två sköna killar som bryter på småländska, som åker till Japan för att bli kända för sitt kändisskap. Jens är frontfigur i bandet Bring me the fuckin riot man, och båda var med i nåt matprogram på fyran för flera år sedan där de bland annat bjussade på ingefära-popcorn.

Efter att ha sett första programmet kan man konstatera att japaner har världens sjukaste humor och att småländskan är Sveriges charmigaste dialekt.

Stor i Japan.




Kommentarer
Postat av: William

intressant, kul med schyffert


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback