37° Celsius degrees



Klockan är halv tolv, var ute på balkongen nyss och kände på vädret. Dryga 37 grader. Alltså med risk för att verka tjatig, men vad är det för väder? Vad gör man när det är trettiosju grader? Chillar inomhus? Iaf, igår drack jag dyr trappistöl och tittade på när Brasilien åkte ut ur VM. Ikväll spelar Tyskland och vår flatmate kommer gå bärsärk.

Surfar runt på lite svenska sidor och tittar på alla fina sommarbilder. Svensk sommar är nog det absolut finaste som finns. På bild.

Fett me soft ju. Över och ut.

Kommentarer
Postat av: CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Önskar dig en riktigt fin helg :)

Postat av: Caroline

Du...

...i vintras hade vi ett konstant snötäcke ute i tre månader...

...och nu är det precis månadsskifte juni/juli (alltså bara början av sommaren) och vi har inte haft ett moln på himlen på ca. 1½ vecka. Nästa vecka ska tydligen bli lika fin! :)



Förstår att ni saknar Sverige när sommaren är som finast och när vintern verkligen varit vinter. 37*C låter lite i hetaste laget, i alla fall för min smak... men vilka andra upplevelser ni får, i form av en helt ny kultur och annat! :)



Jag har börjat jobba nu, sen en vecka tillbaka. Och övningskör för fullt. Idag har vi varit på Latitud 57 i O-hamn, ett lokalt partaj i hamnen och tittat på Caroline af Ugglas och Erik Hassle. Igår uppträdde Calle Kristiansson och the Boppers. Det är vad som händer här hos oss.



Nu blir det sova. Kram och god natt!

2010-07-03 @ 23:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback