jackie, jackie chan



Ur ett stort utbud kan det ibland vara sårt att välja shampoo. Då är det tur att Jackie Chan finns. För han väljer Bawang! Anti-hair Fall Shampoo. Och om det är bra nog åt Jackie, är det bra nog åt mig. Finns även för svart hår. Ska börja applicera det här i mitt vardagliga liv, ifall jag ställs inför en svårighet ska jag tänka; vad skulle Jackie Chan ha gjort nu...?

Kommentarer
Postat av: Caroline

Sådär ser förpackningen till fintvättmedlet som jag använder ut. Fast utan Jackie C då förstås.



Du har skrivit om detta förut...
http://poplife.blogg.se/2009/september/jackie.html Lyckas du leva efter detta och komma underfund med vad Jackie skulle göra? Vad ska du använda för schampoo när du kommer till Sverige? Vad skulle Jackie gjort? Tar du med detta hem?



Hoppas att allt är bra med dig annars. Det är kul att titta på dina bilder och sådär... såg att du mailat igen, men har inte svarat ännu - jag ligger lite efter i göromålen efter helgens stora kalas. (Bilder från det kommer också komma, så småningom.)



Idag har vi fått reda på att Kersti fått en förskoleplats. Det känns jättebra, även om det inte blev förstahandsvalet så tror jag att det blir toppen och dessutom är det tryggt att veta att det finns en plats för henne inom kort.



Ha det toppen!

Kramar från ett regnigt småland

2010-10-27 @ 15:22:46
URL: http://caerulea.blogg.se/
Postat av: Caroline

...Föresten, vill man väl ha lite "fall" i håret? Anti-hair Fall Shampoo låter för övrigt som Anti-hår Höst Shampoo... men jag förstår ju att det är antihåravfallsshampoo (vilket konstigt ord) som avses. Konstigt vore det väl annars.

2010-10-27 @ 23:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback