Campari on the rocks

Campari on the rocksCampari on the rocks
Campari on the rocksCampari on the rocks
Bitter is better.

"I Milano, nån gång i mitten av 1860-talet, serverades Campari Bitter för första gången; platsen var Caffé Ristorante Camparino i Milano." Så står det att läsa på
dricka.se.

Campari dricks ju helst on the rocks, så att säga. Ta en handfull istärningar, lägg i ett glas och fyll på med Campari. Violá, och du har en svalkande Campari on the rocks i din hand.

Kommentarer
Postat av: William

Fan va mycket Campari, proptionerna är inte rätt. I med ett gäng stora kantiga isbitar och en halv skiva apelsin i ett tumbler glas, och fyll upp till hälften. Rör försiktigt om så att isbitarna smälter lite och faller på plats i glaset. Molto béne!
Och ungdomar, glöm Campari Soda om ni tror att det är en bra inkörsport. I Campari Soda försvinner sötman och man får bara en stor besk och vattnig drink. Drick Capari pur med en gång och lär er uppskatta balansen mellan bitterheten och sötman. Plus att det se fräckare ut. Så, ut och drick med er!

2007-07-21 @ 13:38:27
Postat av: Anonym

Proportioner alltså... mja, det gyllene snittet går att använda till allt, kanske även sprit.
Och jo, Campari drickes nog helst som den är...

2007-07-29 @ 19:28:10
Postat av: Sigge

Jag har lite svårt ör campari. Har försökt få ner campari on the rocks några gånger när jag nallat från päronen. Campari funkar ju rätt bra med apelsinjuice annars.

2007-08-24 @ 15:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback