090131
FILTERGråt inte. Det finns ingen anledning. Det kunde varit värre. Du kunde varit ett utrotningshotat djur eller en fattig trubadur på flykt från sig själv. Nästa gång du grämer dig över något, gå ner till frysdisken på Konsum Kristineberg och titta på en djupfryst kyckling. Du ska vara glad för det du har…

Bifogar en gammal tvål som tröst.


Eric Ericson, ur Brev till Tyra och Clara.

Senaste numret av Magasinet Filter har dykt upp i kioskerna. Förutom ett långt reportage om omslagsflickan Carola finns det en text om Eric Ericson, mannen bakom Brev till samhället och Brev till utlandet. Mannen som gett ut en bok som kostade mer att trycka än vad den kostade att köpa i butik. Som byggt ett miljonprojekt åt fåglar. Som hoppade av Beckmans och som skjutit på Carlsbergs VD med soft air gun.

Inte det bästa reportaget jag läst i Filter, men Eric Ericson är en person utöver det vanliga.

Och jag har tecknat en prenumeration.


Hemsidan.

Växtriket
Bier des Tages


Jävla muppar


- Det är ju bara muppar som håller på med friidrott sen Patrik Sjöberg slutade.

- Karolina Klüft är väl ingen förebild. Det är väl ingen som vill att ens dotter ska bli nåt jävla mähä som bara kan hoppa och springa.


Magnus Betnér


Dagens ordDagens ord: TarmfloraPOPLIFE goes nude!


La BombaNytt kaffe i kvarnen, La Bomba från Johan & Nyström.Om du någon gång druckit espresso i de små kaffebarer som finns i södra Italien, framförallt Neapel, då vet du ungefär hur den här espresson smakar. Det höga inslaget av robusta ger en kraftig och jordig smakbomb med tydliga toner av kakao och en låg syrlighet. Drick den gärna med socker. Innehåller bönor från Brasilien, Colombia, El Salvador och robusta från Afrika och Indien.

http://www.johanochnystrom.se/

Fotograf Dan Tobin Smith

Dan Tobin Smith

This Is Stockholm"Nej, det var en filmreferens.
Översatt till stockholmska."
The Office


http://www.toothpastefordinner.com/

Djursjukhuset > Böld > Var

Att titta på Djursjukhuset på SVT1 när man äter var en sisådär bra idé. Särskilt när de råkar tömma en stor böld på ett rådjur på flera deciliter var. Mysigt. Men spaghettin var god...

kewl
SÅLD


TV-Kvällen!

Nu är det Robyn på tvåan och Grammisgalan på fyran, varav jag väljer Robyn. Senare, klockan tjugoett är det Dom kallar oss artister med lill-Robyn, Lykke Li, på ettan.

Sicken tv-kväll!

Lunch time is coffee time.


Lingering Regret
Trillade över detta eminenta lilla band häromdagen: Hammerin & Robin. 2008 års svenska poplåt månne?
 

Ladda hem ep:n här!

Vardagsrealism 1.0Idag när jag skulle gå ner till källarförrådet med mitt gamla stereoskåp och min stora, stora resväska upptäckte jag till mitt stora förtret, men dock lilla förvåning, att det var uppbrutet! Så du som stal mina fem år gamla gympaskor, jag vill ha dom tillbaka! Men jag har ändå lite svårt att förstå varför någon gjorde sig besväret att bryta sig in i ett förråd med några flyttlådor, några papperskassar och tomma målarfärgsburkar. Vart är världen på väg?