Bicicleta

Cykel ut >>


Cykel in?

Studentliv


Mmm, skumlock.

Det ösregnar ute. Sitter på Södertörns Högskolas bibliotek och gör skolsaker. Som man ju gör i skolan. Svängde förbi skolans fik, Aroma, för att köpa en cappucino. Hade väl inga högre förväntningar. Killen i kassan fyllde filtret med lite färdigmalet kaffe, stoppade in det i maskinen, tryckte på en knapp och kaffet började rinna. Inga konstigheter. Han skummade mjölk. Öste ur skummet med sked. Sedan gjorde han något. Han tog handen och slängde i något i kaffet, hann inte se det mer än i ögonvrån. Var det kanel? Choklad? Socker? När jag fick kaffet såg jag. Han hade toppat kaffet med omalda kaffebönor. Varför? För att kaffet skulle smaka kaffe? Under omständigheterna smakade kaffet ok, men jag ställer mig ändå frågande till tilltaget.

Åt helvete med himlenJavisst ja. Jag glömde skriva om det förra året. Men 2008 års bästa skiva torde vara Parken - Länge leve parken. Nån Årsta-slacker som är med i Moder Jords Massiva. Vet inte vilket fack jag ska stoppa det i, men det är på svenska och svänger.

Parken är död - Länge leve parken!

*da bling*
little paris
...


Det står en cykel i min hall (till salu!)Det står en man i mitt kök.

SCENEN

The Brothers Blom


Var på bio idag. Det var förhandsvisning av The Brothers Blom med bland andra Adrien Brody, Mark Ruffalo och Rachel Weisz. Och Rinko Kikuchi.

På förhandsvisningar är det ok att komma lite sent. Eller mycket sent om man så vill. Det är ju gratis. Och jag upptäckte att jag störde mig lite på folk som sippade cola och snaskade popcorn. Det lät precis som om biosalaongen prassalde av kackerlackor de första tjugo minutrarna. Sen var popcornen slut.

Filmen var bra iaf. Den handlade om två brorsor som skulle lura en snygg miljonärska på dolares. Den var full av underfundiga, smarta detaljer. Rekommendiert.

Fredagspuls
fiiint


http://www.serialcut.com/

HR. LandshövdingHr Landshövding! Ikväll. Klockan 22.00. På SVT 1. Se den.

Jag ska.

Eddy Merckx

Eddy Merckx, kanske världens genom tiderna bästa cyklist.
Verksam under 70-talet. Vann typ allt som gick att vinna.

Eddy bränner gummi i velodromen.