Shanghai Alleycat

Igår var det Shanghai Alleycat, cykeltävling runt Shanghai. Jag rullade in på den blygsamma tiden 1h och 30 minuter. Killen som vann cyklade på 45 minuter... nästa år... Fick iaf en flådig t-shirt och knäppte lite bilder på löst cykelfolk.
the hotpot dinner


Kött.


Före.


Och efter.

jackie, jackie chanUr ett stort utbud kan det ibland vara sårt att välja shampoo. Då är det tur att Jackie Chan finns. För han väljer Bawang! Anti-hair Fall Shampoo. Och om det är bra nog åt Jackie, är det bra nog åt mig. Finns även för svart hår. Ska börja applicera det här i mitt vardagliga liv, ifall jag ställs inför en svårighet ska jag tänka; vad skulle Jackie Chan ha gjort nu...?

今天不用了, 写写...

Håller på att designa mitt eget vistikort just nu. Har lite svårt att bestämma mig för om jag ska ha en fet stämpel, nåt snitsigt UV-print, eller en officiell reliefstämpel från hong kong.

Häromdagen var jag och köpte bröd på min inte längre lokala xinjiangrestaurang, varpå killen pliktroget väser hashish, marijuana och ler sitt finurliga leende. Jag avböjer vänligt, men när han ger mig växelpengarna får jag också detta underbara visitkort, ifall att...

Akvariestenar, händer som skakas, Shanghais skyline (för fem år sen?), två namn och två telefonnummer, vad mer kan man begära av ett vistkort?

hej fisken!Kinesisk kokkonst. Uppfläkt fisk med grön och röd chili. Typ. Varför krångla till det...

hej södertälje!


Hej Nacka!

Surfar runt lite på de svenska nyhetsblaskorna... Och möts av snöoväder! Stackars norrlänningar tänker jag innan jag hinner läsa Södertälje i bildtexten. Och så sitter jag i Shanghai, på 25:e våningen och smuttar på min fredagsöl, fortfarande 20 grader varmt klockan 9 på kvällen...Hej Södertälje!


bilder från dn.se

mitt åk...

你很帅Nya pjucks. Av någon anledning frågade affärsbiträdet om att få bli min vän. Och av någon anledining gav jag henne mitt visitkort som svar...

stuff n' shit I eat


Lite för mycket tuggummi.


Ägg-jelly.


Satsumas i massor, helst på kvist.


Anka.


Närmare bestämt anktunga.


Sötpotatischips! 8 spänn för ett halvkilo. Och ett halvkilo chips är mer än en man klarar av att äta.

idag är det tisdag va?


People's Square + annat


compound
teddybears


ALLSTARKände att det var dags att fimpa mina allstars...

PANG sa det
I en annan del av Kina.Alltså, jag skulle kunna säga att det här är en 3 minuter lång informell informationsfilm om Kina.
Vad är en dansande svensk låtsaspolis mot en dansande kinesisk trafikpolis?