Expressen Fredag

image212


Efter att ha hällt i mig en mokabryggare med kaffe och läst igenom SVDs kulturdel ackompanjerad av svängig countrypop på radions P2 måste jag medge att fredagskänslan börjar komma.

Något som dessutom gläder mig är att bratkulturen verkar vara på utdöende. Åtminstone får dom inte ha sitt Stureplan ifred. Grodan har ju spelat house så länge någon kan minnas. Teatron har öppnat. SpyBar är nu snarare ett tillhåll för spinkiga, androgyna killar i konstiga kläder än E-Type. Och nästa vecka har klubben NEU premiär. Folk från Cocktail club och Fredsgatan ligger bakom, klubben kommer husera på Sturegatan. Soundtracket är inte helt oväntat house och techno av alla dess slag.

Men överklassen är ju knappast död. Journalisten och författaren Susanne Popova kom för någon vecka sedan ut med sin nya bok, Överklass - en bok om klass och identitet. I denna berättas om den moderna överklassen, hur de är, vad de gör och hur man känner igen dem. Och här är den som man vill ha den. Välklädd och väluppfostrad.

Kommentarer
Postat av: William

Rosa blogg, bilden är ju borta men inte ersatt. Släng upp något vogue-uppslag med dig i kalsonger istallet. Boka rekrationsresan än?

2007-03-23 @ 21:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback