shanghai by night

Bilder från fredag och lördag kväll.perfect city, perfect country


Sometimes you just wanna go home.

- Jamie Oliver på temat Svensk mat.

night life

Känns rätt skumt att möta hösten på bottenplan i sätra istället för 25:e våningen i shanghai... Får se hur det blir med den saken.

blåttUpphöjda motovägar och och blått neonljus.

polis, polisKinesisk polisbil, modell mindre. Plasten kvar på sätena...

taiwanesiskt stålDet taiwanesiska stålet står nu i vardagsrummet...

som en skorsten vaVår flatmate bolmar som en skorsten, men vad gör dte när ett paket cigg kostar en tia och filtrena har små söta röda hjärtan...

37° Celsius degreesKlockan är halv tolv, var ute på balkongen nyss och kände på vädret. Dryga 37 grader. Alltså med risk för att verka tjatig, men vad är det för väder? Vad gör man när det är trettiosju grader? Chillar inomhus? Iaf, igår drack jag dyr trappistöl och tittade på när Brasilien åkte ut ur VM. Ikväll spelar Tyskland och vår flatmate kommer gå bärsärk.

Surfar runt på lite svenska sidor och tittar på alla fina sommarbilder. Svensk sommar är nog det absolut finaste som finns. På bild.

Fett me soft ju. Över och ut.

veckan som gått

Bilder från veckan som gått:


Det regnade rätt mycket.


Vi hade japansk temavecka, drack santoli och käkade japansk schnitzel(?).


En dag sken solen, och en annan gång var det blå himmel!

Feels like: 44Sommaren har kommit till Shanghai! Vilket mer eller mindre innebär att man bara vill sitta inne med AC:n... I Sverige hade jag åkt och badat. Här vill man bara sitta inne och inte röra sig ur fläcken. Jag har nog aldrig varit på ett ställe där jag gillat vädret så lite som i Shanghai. Vintern är vidrig för det finns ingen centralvärme. Sommaren är så varm att man aldrig vill gå ut. Och därimellan är det regnperiod. Oktober har jag iofs för mig var rätt fint. Inte för varmt, inte för kallt och inte för mycket regn.