hong kong weather



Är i Hong kong nu. Läser i svenska tidningar att det är vinter i Sverige. Härligt med en riktig vinter! Med snö! Skönt också att lämna vår kalla lägenhet i Shanghai, och traska runt på gamla kolonialgator i bara t-shirt. Åk till Hong kong, rekommenderas varmt. Fast maten är rätt dyr.

Kommentarer
Postat av: annahita

ASSÅ NEJ DET ÄR INTE HÄRLIGT MED VINTER!!! vet du vilken jävla vinter det är eller? jag blir galen. alla mår piss här borta. passa på att njuta!



______

Postat av: Caroline

Vilket härligt väder ni har! :) Men hög luftfuktighet? Gissar att allt känns svettigt och klibbar? Jadu, här är det vinter! Har haft snö och helt vit mark sedan Lucia, snart 3 månader! Igår låg temperaturen kring nollan, annars är det bara en dag som vi har haft plusgrader sen snön föll. Otroligt! Hos oss har de inte plogat på en vecka, så jag sitter mest inne. Vad är det för svenska tidningar som ni hittat?

Ha det så bra o njut av vistelsen i Hong Kong!



Kramar

2010-02-26 @ 10:42:52
URL: http://caerulea.blogg.se/
Postat av: Caroline

Uppdatering: Idag har de plogat här, för första gången på en vecka. Det väcker förhoppningar kring att man kanske kommer ut lite mer framöver... ;) I helgen har vi dop för Kersti, så imorgon blir det till att göra 8 smörgåstårtor och fixa iordning lokalen vi ska vara i. Hoppas att ni snart får träffa vår lilla skatt!



Kramar

2010-02-26 @ 22:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback