lazy sunday

Har varit en rätt lat söndag. Kom utanför dörren runt lunchtid. Styrde kosan mot Wagas för frukost. Köpte en stor cappu, en croissant och dagens Shanghai Daily. Satt där ett tag, innan vi bröt upp för att ta oss in mot city. Vi tog oss nedför Huaihai road, gick in på Hotwind, sedan Uniqlo, för att sedan konstatera att vi fortfarande var hungriga. Gick till HL Sushi och käkade udon-nudlar. Tog min gamla vanliga, med nudlar, morötter, sjögräs och schnitzel. Så himla god! Kan inte riktigt beskriva smaken, för den smakar inget speciellt. Den är bara god. Heja Japan! Camilla tog nåt konstigt med hela, kanderade minibläckfiskar. HL sushi har en sån där snurrande sushibar. Känns som att det alltid sitter ensamma, vita, medelålders män i sånna. Lite lost in translation. Med respekt för den vita, ensamma, medelålders mannen lägger jag inte upp den bilden.

Sen gick vi till Watsons (finns tydligen i Asien... och Estland?) som säljer skönhetsprodukter och godis. C köpte skönhetsprodukter och jag godis. Köpte dels högkoncentrerade mjölkkarameller (någorlunda fritt översatt) och Sunkist! Finns det ens kvar i Sverige? Var iofs kolsyrad grapefruktsläsk på plastflaska... Men iaf, Sunkist... Camilla rynkade på näsan och grimaserade, jag blev kär.

Efter det styrde vi norrut, tog Nanjing road västerut. Käkade middagsmeny på donken+fudge sundae. Sen gick vi hem. För att konstatera att vår flatemate, som klagar över vår elförbrukning, sitter på sitt rum och myser i AC-värmen. Jag och C har knappt vågat sätta på AC:n sedan hon klagade. Vi har alltså inte haft nån värme alls. Vi kontrade med att sätta på AC:n innan elen är billigare, tända vår Muji-rökelse och våra doftljus och stängde dörren. Glad söndag! 


Asså, vet inte vad jag ska säga om förpackningen. Den lilla gubben ser vettskrämd ut. Iaf. Man skjuter ut en liten låda ur pappröret. Plockar upp en karamell i taget, ambitiöst inslagen i folie. 8,2!


Sunkist!


Udon!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Det där pappröret som innehåller högkoncentrerade mjölkkarameller ser ut att innehålla typ bakplåtspapper eller nåt.

2010-03-08 @ 10:41:57
Postat av: Caroline

Och att gubben ser vettskrämd ut kanske beror på mjölkskandalen Kina hade tidigare, när Arla blandade melaminplast i mjölken/bröstmjölksersättningen till småbarn. :-S Eller kanske inte. Är han lik karamellerna kanske? :)

2010-03-08 @ 10:45:09
Postat av: martin

haha, ja mest lik karamallerna isf...

2010-03-08 @ 11:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback